Hrgovićeva djevojka prava je ljepotica koja blista u crnom od glave do pete

Tajanstvenu Marinelu konačno smo vidjeli u javnosti
Vidi originalni članak

U palači Dverce gradonačelnik Milan Bandić primio je vrhunske sportaše 2018. godine, a među njima je bio i Filip Hrgović. Naš vrhunski boksač u javnosti se ne pojavljuje često s djevojkom, no ova je bila jedna od prigoda kad smo ih mogli vidjeti zajedno.

Marinela Čaja zablistala je u crnom od glave do pete: odabrala je pripijene hlače i čipkastu bluzu te look zaokružila nude sandalama. Sa šminkom je bila jednostavna: isfurala je smokey eyes i nude ruž, a time je samo dodatno istaknula svoju ljepotu!

U posljednje vrijeme "Google" je jednostavno gorio od pitanja poput "tko je djevojka Filipa Hrgovića", a nakon pobjede nad Mansourom njegova Marinela prva mu je dotrčala u zagrljaj. Ovaj 26-godišnji Zagrepčanin jako dobro skriva privatni život pa se ni o vezi s ovom ljepoticom ne zna mnogo: procurilo je tek nekoliko informacija; iz Sesveta je, studira ekonomiju i bavi se sportom, otkrio je Hrgović jednom prilikom za 24 sata. Ipak, ono što se sa sigurnošću može potvrditi je činjenica da su njih dvoje savršen par! 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".