Hrabar odabir Lucije Lugomer: Mini suknja i proziran top za beauty event

Ispod topa se nazirao grudnjak što je dalo dozu seksepila
Vidi originalni članak

Avon makeup izazov, kojeg su prihvatile poznate hrvatske beauty blogerice, stigaO je do finala i dobio svoju prvu pobjednicu – Luciju Gorički.

Veliko finale jedinog blogerskog video makeup challengea u Hrvatskoj, koji je pobudio zavidan interes zaljubljenika u šminku i video izričaj, u Galeriji Oris okupio je brojne goste i sve one koji su u neizvjesnosti čekali live finale i šestominutno beauty nadmetanje finalistica Lucije Gorički (Lux Lucis) i Maje Galbe (Dash of Blue). Da se uz pomoć maskare, kista za rumenilo i ruža može svladati svaki izazov, finalistice su dokazale na druženju ususret Valentinovu, koje su posjetili i brojni poznati, među kojima je bila i Lucija Lugomer.

Lucija je za ovaj event odabrala prilično hrabru kombinaciju u kojoj je til vodio glavnu riječ. Ljubičasti grudnjak jasno se vidio ispod točkastog topa, a ostatak kombinacije bio je ležerniji. Odabrala je ravne lakirane gležnjače te maramu za kosu koja stilski i nije odgovarala ostatku odjevne kombinacije, no Luciji dobro pristaje. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".