Holidayoncé: Pjevačica Beyoncé lansirala je blagdansku kolekciju odjeće i modnih dodataka

Ovih blagdana nosimo Beyoncé
Vidi originalni članak

Pop kraljica Beyoncé lansirala je svoju blagdansku kolekciju koja će razveseliti sve vjerne fanove. Božićni motivi, njezine fotografije iz prošlosti i sadašnjosti te ikonične fraze poput 'Holidayoncé' krase odlične komade iz ove zanimljive kolekcije. 

U ponudi možete naći i masku za spavanje od 25 dolara, šalove od 40 dolara, ali najpoželjnije su dakako unisex majice dugih rukava s fotografijom mlade Beyoncé u božićnom izdanju s natpisom 'Gon’ be litty'. 

Osim njezinih fotografija, kolekciju krase i ostali prepoznatljivi Beyoncé motivi poput crnih pantera i, naravno, pčela koji su predstavljeni u obliku ukrasa za borove. 

Možete pronaći i primjerak Beyoncé not-so-ugly džempera za 75 dolara, kao majice s natpisima 'Holiday Party Energy' i 'Holidayoncé'

Osim odjevnih komada, možete kupiti i papir za umatanje s motivima Beyoncé u izazovnom božićnom outfitu s natpisima 'Your favorite wrapper'. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".