Hoće li zaživjeti kao trend? Sve više viđamo cure u (gumenim) sandalama kakve smo nosili kao klinci

I dok smo u djetinjstvu nosili verziju od gume s kojom se moglo ući i u more, dizajneri su za ljetnu sezonu pripremili kožne verzije.
Vidi originalni članak

Svake sezone pojavi se novi trend o kojem vlada podijeljeno mišljenje - plastične salonke, glomazne tenisice, tzv. dad sandals... Ako ste mislili da će topla sezona ostati bez trenda oko kojeg će se voditi polemike, varate se, jer su cure već počele nositi sandale koje imaju retro prizvuk i neodoljivo podsjećaju na gumene sandale kakve smo nosili u djetinjstvu. 

U modni su svijet došle iz ribarskog gdje su ribari nosili ove sandale kako bi zaštitili prste od udice ili udaraca, a nitko nije očekivao da će se fashionisticama i trendsetericama naći na listi želja i da će ih brojne dizajnerske i high street kuće uvrstiti u svoju ponudu. Iako još nije vrijeme otvorenih cipela, to ne spriječava cure da ih već sada nose, i to u kombinaciji s čarapama što je, prema mišljenju mnogih, posebno diskutabilna kombinacija. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok smo u djetinjstvu nosili verziju od gume s kojom se moglo ući i u more, dizajneri su za ljetnu sezonu pripremili kožne verzije. Pronašli smo otkačene modele kod brendova kao što su Dr. Martens, Free People, Gabriela Hearst i Emme Parsons, a nije trebalo dugo vremena da se modeli nađu i u high street dućanima. Pronašli smo ih u Zarinoj novoj kolekciji gdje su crne sandale s čičkom dostupne po cijeni do 299,90 kuna. 

Frizura koju trebate isprobati ako ne preferirate česte odlaske u frizerski salon
Sviđa li vam se košulja koja je "zavladala" Instagramom? Znamo gdje je kupiti, košta svega 149,90 kn
Modna dizajnerica kombinirala nespojivo i pokazala odličan stajling: 'Nikad ne bih nosila glomazne tenisice'
Ako volite sniženja i modu, ovaj domaći profil ne smijete zaobići: Na jednom mjestu donosi najbolje popuste

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".