Hoće li ovo biti nova IT torba? 😍 Ako je suditi po prvim reakcijama, definitivno da! A mi nemamo ništa protiv...

Već je vidimo kako je glavna zvijezda brojnih proljetnih outfita
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme francuski brend stvarno rastura s genijalnim modelima torbi, a čini se kako imaju još jednu IT torbu, barem ako je suditi prema prvim reakcijama trendseterica. Emma Spedding, zamjenica urednice na portalu Who What Wear u svoju je kolekciju dodala najnovoji model, Chloe C.

Za nju kaže kako je to najsavršenija torba ikad, a dodala je kako je brendu očito prešlo u naviku izbacivati na tržište kultne torbe. Sve je počelo jos 2005. godine kad su predstavili model Paddington, a danas za IT modele postoji i lista čekanja. 

Najnoviji model prodaje se po cijeni od 800 funti, a ima decentno slovo C na prednjoj strani. Dolazi u nekoliko različitih varijanti poput crne, bijele, sivkasto plave, čokoladne smeđe, a čak joj je i Elizabeth von der Goltzglobal buying director za Net-a-Porter, predvidjela planetarno popularan status! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".