Hoće li najprodavanije ženske traperice u 2018. izgubiti na popularnosti?

Koje modele predlažu umjesto skinny traperica?
Vidi originalni članak

Jadan jedini par traperica kojeg baš svaka žena ima u ormaru definitivno su uske traperice, odnosno skinny jeans. Zašto je to tako ne treba posebno objašnjavati - nosive su u različitim prigodama na svaku vrstu obuće, a mogu se nositi uz običan t-shirt, bluzu pa čak i uz haljinu! 

Međutim, prema pisanju J Branda. tvrtke koja se bavi proizvodnjom traperica, postoji mogućnost da njihovoj eri polako dolazi kraj u 2018. godini. Osim što su predvidjeli njihov kraj, predložili su što bi se moglo nositi umjesto njih nadolazećih sezona. Mi kažemo da se omiljenih traperica nećemo tako lako odreći, no ipak pogledajte kopji bi modeli mogli zasjesti na modni tron!

"Cropane" traperice

Različite vrste trapezica

Hlače sa statement detaljima poput šljokica i resica

Traperice u boji

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".