Hlače koje podsjećaju na kožne i čizme kakve ne viđamo u Saboru: Evo kako stajling zastupnice komentira savjetnica

Dubravka Prpić Znaor rekla je da tamni komadi od glave do pete znaju uzobiljiti siluetu te nam čak dati koju godinu, no ovo je dobar primjer kako izbjeći tu stilsku zamku.
Vidi originalni članak

Za jučerašnju sjednicu Sabora zastupnica Ružica Vukovac odabrala je kombinaciju u kakvoj je nemamo često priliku vidjeti. Ona je, naime, odabrala hlače koje neodoljivo podsjećaju na kožne i efektne žute čizme koje nisu mogle proći nezamijećeno, a njezin je stajling prokomentirala Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica. 

- Crni outfit od glave pa gotovo do pete, dobro izgleda s detaljem u boji. Ovdje je nijansa dobra jer su čizmice žute, no ne i toliko "snažne" da bi preuzele vizualno vodstvo na silueti. Klasična kombinacija bijele bluze s jednostavnom kragnom te hlače i kaput dužine do koljena čine jednostavnu, praktičnu modnu kombinaciju - rekla je Prpić Znaor.

Dodala je da tamni komadi od glave do pete znaju uzobiljiti siluetu te nam čak dati koju godinu, no ovo je dobar primjer kako izbjeći tu stilsku zamku. 

Ova ljepotica odlično nosi tenisice i torbu koje mnogi imaju na listi želja: 'Privatno nikad ne bih nosila uske traperice'
On nosi klasičan kaput kojeg je dobro imati u ormaru, a ona jedan od najboljih modela koje smo vidjeli na špici
Stručnjaci iz popularnog zagrebačkog salona otkrivaju koje su trenutačno najtraženije frizure i boje kose
Stil divne studentice i modela jednostavno obožavamo: 'Uvijek nosim stroge muške linije, nikada romantično i cvjetno'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".