Hlače koje nosi ova brineta i dalje ne silaze s trona najpoželjnijih komada

Zmijski uzorak i dalje je jedan od najpopularnijih
Vidi originalni članak

OK, čupave budnice očito nećemo prestati nositi nikada, pa čak ni na proljeće (iako se nadamo da zahlađenja više neće biti), a zmijski uzorak popeo se na vrh najtraženijih trendova sezone. Prvo se počeo nositi na detaljima, a onda i na odjeći, pa su trapez hlače sa zmijskim uzorkom vrlo brzo postale najtraženiji komad sezone. 

Ova ljepotica iz centra Zagreba nosi klasične trapezice sa sivobijelim zmijskim uzorkom, a uparila ih je s bijelim tenisicama i bundicom u istoj boji. Ona je pravi dokaz kako čak i nekoliko "statement" komada skupa mogu dobro izgledati. 

Pogledajte što su o zmijskom uzorku od glave do pete, ali i drugim popularnim trendovima rekle naše kumice s Dolca, Ana i Zlata: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".