Hlače koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru jer vizualno produžuju noge

Svaki od ovih stilova pruža različite mogućnosti za stiliziranje i može se prilagoditi vašim osobnim preferencijama i potrebama
Vidi originalni članak

Pronalaženje savršenog para hlača može biti izazov, ali uz prave smjernice i fleksibilnost, moguće je pronaći onaj idealan kroj koji će se savršeno uklopiti u vašu garderobu. Ove sezone, mnogi brendovi nude raznolike iteracije klasičnih hlača koje zadovoljavaju različite potrebe i stilove.

Hlače širokih nogavica
Hlače širokih nogavica su ključan komad koji može transformirati svaki outfit. Ulaganje u lagane, lanene ili pamučne hlače idealno je za opuštene trenutke, poput šetnje po plaži. Za poslovne prilike, preporučuju se verzije od vune ili kašmira koje dodaju dozu elegancije.

Crne hlače
Crne hlače su must-have za svaku garderobu zbog svoje svestranosti. Odlično se kombiniraju s blejzerom i bluzom za poslovni izgled, ali i s vintage majicom i tenisicama za casual varijantu. Uparite ih s crnim džemperom za minimalistički, ali sofisticiran izgled.

Objavu dijeli Olivia Orza (@ooliviamiller)

Kožne hlače
Kožne hlače su statement komad koji unosi dozu hrabrosti u bilo koji outfit. Ove hlače dolaze u različitim stilovima, uključujući skraćene, cargo, lepršave i ravne nogavice, te su savršen izbor za one koji žele ostaviti dojam.

Objavu dijeli Larisa Nania (@larisanania)

Krojene hlače visokog struka
Hlače visokog struka savršeno naglašavaju figuru i izuzetno su udobne. Mogu se nositi cijeli dan, a jednako dobro funkcioniraju uz jednostavnu majicu kao i uz formalni blejzer ili elegantnu bluzu.

Hlače s bačvastim nogavicama
Skulpturalne hlače s bačvastim nogavicama su u trendu ove godine, nudeći moderan i odvažan izgled. Ove hlače pružaju zanimljivu alternativu širokim nogavicama, bilo da su izrađene od trapera, vune ili samta.

Cargo hlače
Cargo hlače su se vratile na modnu scenu u velikom stilu, sa sofisticiranijim i strukturiranijim izgledom. Moderni dizajni uključuju uredne džepove i kvalitetne tkanine, čineći ih prikladnim za različite prigode, od ureda do opuštenih vikend aktivnosti.

Svaki od ovih stilova pruža različite mogućnosti za stiliziranje i može se prilagoditi vašim osobnim preferencijama i potrebama. Bez obzira na vaš izbor, najvažnije je da se osjećate ugodno i samopouzdano u hlačama koje odaberete.

Zeleno sjenilo, gola koža i tamni ruževi: Odvažni i chic beauty izgledi u četvrtoj sezoni Emily u Parizu
Njezina je haljina jedna od najchic odabira na špici, a nosi je uz natikače koje trendseterice obožavaju
Stajliš modni dodatak koji je prati kroz život: Kako je Brigitte Bardot stvorila najpopularnije balerinke na svijetu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".