Hlače kakve bira simpatična Kristina ne bi se svatko odvažio nositi, no ona ih odlično kombinira uz tenisice i sako

Kristina Deranja poduzetnica je i vlasnica content studija, a prisjetili smo se stajlinga od proljeća za kojeg sama kaže da je poslovni, ali prilagođen vožnji na biciklu.
Vidi originalni članak

Zebrasti je uzorak u naše ormare ušao prije nekoliko sezona i od tad ga rado nosimo - kako ga odjevnim komadima, tako i na modnim dodacima. Ima moć osvježiti i najjednostavniji stajling, a bira ga i Kristina Deranja, poduzetnica i vlasnica content studija čije smo se odjevne kombinacije rado prisjetili jer je odlična inspiracija za ove dane. 

Prije nekoliko mjeseci na špici ju je fotografirao Goran Čižmešija, a hlače zebrastog uzorka s prorezom kombinirala je s odličnim zelenim sakoom od umjetne kože. Kako nam je došla hladna sezona, tako je naglasak ponovno stavljen na komade od (umjetne) kože koji odlično izgledaju s džemperima i bazičnim komadima. Upravo ga je tako kombinirala i Kristina, koja je odabrala bijeli top i Nike tenisice.

– Bila sam na presici, tako da mi je ovo praktičan radni outfit prilagođen vožnji na biciklu. Volim kombinaciju biznis stila i casuala. Volim sve životinjske uzorke, ali zebrasti mi je najdraži ove sezone. Pomalo pratim trendove, ali većinu toga što je sada hit ne bih stavila na sebe. Ne volim uske haljine koje se "drapiraju" s povlačenjem, a na sebi ne volim ni mini dužine, ali mi je to lijepo vidjeti na drugima – ispričala je tada Kristina za Divu. 

U galeriji pogledajte što se ove jeseni nosi na zagrebačkim ulicama

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Josipa Maras izgradila je najveću hrvatsku tvornicu tapeta: 'Otkad znam za sebe, maštala sam o ovom'

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".