Hit uzorak sezone i gležnjače od gotovo 9 tisuća kuna: Jadranka Sloković prava je zvijezda zagrebačke špice

Odvjetnica zna kako trendi komade uklopiti u klasičan stil
Vidi originalni članak

Jadranka Sloković još je jednom dokazala zašto nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica. Odvjetnica je ovih dana zagrebačkom špicom prošetala u jednostavnom, ali jako stylish outfitu u kojem su glavnu riječ vodila dva upečatljiva komada.

Prvo nam je za oko zapela njezina genijalna bunda leopard uzorka koja je must have zimski komad u ormaru - iako je riječ o najtrendi uzorku sezone, ovakav je kaput klasika koji će se još dugo sezona moći nositi. Kombinirala ga je s crnom dolčevitom i hlačama na crtu, a crveni ruž zaokružio je dojam. 

Osim bunde, oduševile su nas njezine dizajnerske čizme s Louis Vuitton potpisom. RIječ je o modelu Stair Trek, a njegova cijena na web shopu je 1360 dolara, odnosno gotovo devet tisuća kuna. Odvjetnica je time potvrdila kako je logomanija i dalje veliki hit te da taj trend može izgledati jako decentno ako se zna uklopiti u styling

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".