Hit jakna sada dolazi u još boljem izdanju: Cure je već nose, a sigurno će biti zimski broj jedan

Riječ je još jednom hitu sa Zarinim potpisom, a već smo primijetili kako ga nose neke domaće djevojke čiji stil volimo, poput Lidije Lešić.
Vidi originalni članak

Još prije nekoliko godina, jakna s dva lica, krznenim i kožnim, zvana avijatičarska ili pilotska, zavladala je uličnom modom. Najpopularniji je bio potpuno crni model sa Zarinim potpisom, no ubrzo su se u ponudi omiljenih dućana pronašle i verzije hit jakne u raznim drugim bojama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cure je obožavaju jer paše na sve u ormaru, od haljina i suknji pa do traperica i elegantnijih hlača, a dovoljno je topla da je poželite nositi kroz cijelu zimu. Ovakva je jakna jedan od klasika vrijedan investicija jer je nosiv godinama, a ove se jeseni u Zarinoj kolekciji pojavio model koji je nešto otkačeniji i odličan je izbor ako tražite odmak od klasike. 

Riječ je još jednom hitu sa Zarinim potpisom, a već smo primijetili kako ga nose neke domaće djevojke čiji stil volimo, poput Lidije Lešić. Ona je jaknu s visokim ovratnikom i krznenim detaljima kombinirala s bazičnim komadima koji svoje mjesto trebaju pronaći u svakom ormaru. Odabrala je crne hlače na crtu, bijeli pulover i mokasinke, još jedan jesenski hit, a dozu ležernosti dodala je šiltericom. Njezin stajling može biti odlična inspiracija za zimske dane, ali i ideja kako kombinirati ovu jaknu za koju ne sumnjamo da će biti zimski broj jedan, pogotovo kod ljubiteljica mode koje preferiraju nešto malo drugačije.

Cijena jakne je 549,90 kn, a osim u fizičkim trgovinama, dostupna je i na web shopu u gotovo svim veličinama. Trenutno su nedostupni veličine XS i S, no možete se predbilježiti kako biste dobili obavijest kad jakna ponovno bude na stanju. 

 

Crna od glave do pete izvrsno pristaje Sabini Glasovac: Prošetala je suknju koja je hit već godinama

Kakve genijalne čizme nosi marketinška stručnjakinja: 'Uvijek izaberem ono što drugi ne izaberu'

Oni su najbolji duo sa špice: 'Tata mi je odabrao ovu kombinaciju. Uvijek mi on bira i uglavnom mi se svidi'

Podjednako će je voljeti i plavuše i brinete: Isprobajte boju kose za koju kažu da se lako održava

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".