Hippy Garden - Ultimativni simbol modnog luksuza

Svaki komad ove intrigantne kolekcije pomno je osmišljen pa tako iz generacije u generaciju brend Hippy Garden potvrđuje kako je ultimativni simbol modnog luksuza.
Vidi originalni članak

Žena koja voli modu ne kategorizira ju po abecedi trendova već po stanju svog raspoloženja, a viziji Đurđice Vorkapić rijetko tko može odoljeti.

Poštujući kod brenda naglasak je i ovog puta na veličanstvenim haljinama, kombinezonima i kaputima upotpunjenim funkcionalnim maksi torbama i remenima. Svaki komad ove intrigantne kolekcije pomno je osmišljen pa tako iz generacije u generaciju brend Hippy Garden potvrđuje kako je ultimativni simbol modnog luksuza.

Modeli asimetrična kroja, ravnih linija načinjeni su od umjetne kože i razbijaju predrasude o tome što sve crna boja i avangarda mogu biti ako ih prestanemo ograničavati u svojim glavama. Kolekcijom dominira osjećaj suvremenosti u svakome šavu,, a autorski print na lahor mekanom organdi materijalu  miješa se s ghotic vijugama koje ovu kolekciju s potpisom kuće Hippy Garden, čine neodoljivom!

Kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u HIPPY GARDEN trgovini na adresi Masarykova 5 Zagreb, sve novitete iz ponude brenda potražite i na FB i Instagram profilu: @hippygarden

Predimenzionirana traper jakna i 'zgužvane' čizme dugo nisu izgledale ovako dobro kao na trendi influencerici
Izdvajamo najbolje modele traperica iz omiljenog high street dućana koje su trenutno najpopularnije
Kylie Jenner kreće u novi pothvat: Nakon uspješnog make up brenda, najavila je kolekciju odjeće!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".