Hippy Garden održao ekskluzivnu reviju 'It All starts with a choice'

Tamne nijanse, senzualnost i raskošni materijali simboli su nove kolekcije dizajnerice Đurđice Vorkapić
Vidi originalni članak

Predstavljanje nove kolekcije dizajnerice Đurđice Vorkapić u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade upotpunjeno je večerom, gosti su sjedili za dugačkim stolovima, u goth-glamuroznoj atmosferi. Kreacije u novoj kolekciji imena 'It All starts with a choice' donose njezin kreativni duh u svečanom izdanju. 

Razne forme koje otkrivaju kožu te daju tijelu senzualnost njezini su glavni aduti. Crna je vodeća, no tu su i razne blistave, šljokicama ukrašene varijante, idealne za party dane. Kolekcija je nastavak na njezin rad iz 2015. godine, kolekciju 'Marquise Maestozo'. 

- Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup -  naglasila je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Autorica također naglašava korištenje luksuznih materijala kao što su organdi, svilu i umjetnu kožu, a neke od njih krasi posebno osmišljen print, odnosno motiv. 

Haljine i kombinezoni uglavnom prate liniju tijela te ih krase detalji kao što su bretele, otvori, transparentni elementi i resice. Ženstvenost je jedna od glavnih ideja, no na moćan način, Vorkapić je dizajnerica čiji je rad na strani neodoljivog, prepoznatljivog dark glamura. 

Poseban romantičan moment upotpunio je ručno rađen nakit od sjajnih crnih perli i brušenog kamenja, s rukavicama od umjetne kože.

- Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom - zaključila je dizajnerica. 

Fotografije potpisuju Matea Smolčić Senčar i Deyan Barić, make-up je radila Sanja Agić, a kosu Perman Aveda Koncept. 

Predivna Maja sjajno spaja komade neutralnih boja: 'Od uzoraka ubacim tu i tamo nešto karirano'
Klasika nikad nije izgledala bolje: Poduzetnik tamnoplavo odijelo kombinira uz točkastu kravatu i izgleda genijalno!
'Shattered roots' popularna je frizura koja zahtijeva malo održavanja i koju svaka plavuša treba probati ove sezone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".