High street trgovina prekopirala poznatu torbicu Stelle McCartney. Koja izgleda bolje?

Sličnost je nevjerojatna!
Vidi originalni članak

Nije tajna da high street trgovine (pre)često kopiraju dizajnerske modele, no moramo priznati kako nam to i ne pada teško, s obzirom da su neki trendovi uistinu prolazni i sumanuto je dati vrtoglav iznos za torbicu koja će nam nadolazećih sezona stajati na dnu ormara. Posljednji model na koji smo naišli je Zarina torbica inspirirana već kultnim modelom Falabella Stelle McCartney. Gotovo pa i nema trendseterice koja ovaj klasik nije dodala u svoju kolekciju, bez obzira na njeznu cijenu od čak 675 eura, za koliko se prodaje na Net A Porteru. 

Ipak, i ovog je puta uskočila Zara, gdje smo pronašli odličnu verziju te nevjerojatno sliči dizajnerskom modelu, no cijena je mnogo, mnogo pristupačnija. Naime, high street model prodaje se po cijeni od 299 kuna pa su velike šanse da završi u našoj kolekciji! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".