Hidratantni korektor kojeg tiktokeri obožavaju: Prekriva tamne podočnjake i na licu traje cijeli dan

Korektor je ultra-hidratantan, odlikuje se svojim nematiranim "finišom", jako je kremast i lako se razmazuje
Vidi originalni članak

TikTok, ali i omiljena beauty entuzijastica Hailey Bieber, ponovno su zaslužni za hype koji se stvorio oko jednog kozmetičkog proizvoda. Točnije, proizvoda iz svijeta dekorative, korektora brenda Kosas koji je postao viralan na društvenim mrežama, a oni koji su ga isprobali, kažu kako je savršen za prekrivanje tamnih krugova oko očiju. 

I Hailey Bieber je zaslužna za njegovu popularnost, to kad je pokazala da Kosas Revealer Concealer koristi u svojoj make up rutini. Korektor je ultra-hidratantan, odlikuje se svojim nematiranim "finišom", jako je kremast i lako se razmazuje, što su odlike zbog kojih lako postaje favorit u kozmetičkoj torbici.

Savršen je za prekrivanje nepravilnosti i tamnih podočnjaka, a u formuli se ističu sastojci poput kofeina koji posvjetljuje umornu kožu i hijaluronske kiseline, zaslužne za pun i sjajan ten. Formula, piše InStyle, sadrži i peptide, a zadovoljni kupci obožavaju ga u svakodnevnoj make up rutini, pogotovo u no make up make up lookovima. Formulu opisuju kao nevjerojatnu, pišu kako korektor čini čuda, prekriva podočnjake i nesavršenosti te je prilično hidratantan. Još jedan plus je i što korektor neće skliznuti s lica, već na koži traje cijeli dan.

@haileybieber A lil New Years Eve glam 🙆🏼‍♀️ eyes by @kyliejenner ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K

Kosas korektor dolazi u čak 28 nijansi, a osim na službenoj stranici brenda i u Sephori, pronašli smo ga i na Cult Beautyju koji dostavlja u Hrvatsku. Cijena korektora je 29,30 eura, a iza brenda stoji Sheena yaitanes iz Los Angelesa. Kreirala je laskave nijanse i fenomenalne formule koje "surađuju" s kožom. Korektor se na lice lako utapka prstima, a kao stvoren je za one koji vole blistav izgled kože.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".