Helena Minić i Ana Begić Tahiri: Glumice u odličnim haljinama pokazale zašto volimo njihov stil!

Jedna u minimalističkom crno-bijelom izdanju, a druga u nijansama plave
Vidi originalni članak

Torterie Macaron slastice predstavljene su u novom konceptu koji je otvoren u modernom urbanom naselju na Vrbanima, na velikoj terasi Point Shopping centra. Inspiracija za uređenje bila je tradicionalna francuska slastičarna tzv. pâtisserie koja spaja klasične elemente s pastelnim bojama interijera. 

Među prvima novi su interijer istražile i dvije glumice: Helena Minić Matanić i Ana Begić Tahiri koje su nas apsolutno osvojile svojim odjevnim kombinacijama i ženstvenošću.

Helena Minić odabrala je bijelu haljinu s crnim detaljima i natikače u bijeloj boji, a sve je zaokružila prekrasnim osmijehom i crvenim ružem. 

Njezina se kolegica odlučila za pedeset nijansi plave pa je satensku suknju kombinirala s basic topom i sivim baršunastim sandalama. Odlučila se za prirodan look pa nije pretjerivala sa šminkom, a takvo joj izdanje najbolje i pristaje!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".