Helena Livaković voli jednostavnost i minimalizam, a nosi cipele koje su popularne svake proljetne sezone

Helena preferira jednostavnost u modi, a klasiku nadopunjuje ponekim upečatljivim komadom ili modnim dodatkom.
Vidi originalni članak

U kombinacijama Helene Livaković nikada ne možemo pronaći nijednu manu. Minimalizam odlikuje njezin stil odijevanja pa je najčešće možemo vidjeti u modnim klasicima. Bira traperice, sakoe i jednostavne haljine, a outfitima često doda i dizajnerske modne dodatke. Tako je na Svjetskom prvenstvu u Kataru nosila Saint Laurent torbu koju mnogi imaju na listi želja, a tu su još i kultni modeli iz Chanelove, Guccijeve i Diorove ponude.

Nedavno je prisustovala na predstavljanju Philips SenseIQ fena, a nas je oduševila odličnom crnom kombinacijom punom modnih klasika.

Za ovaj event odabrala je predimenzionirano crno odijelo ispod kojeg se navirivala jednostavna bijela majica. Outfit je zaokružila crnim loafer cipelama, modelom koji je pravi proljetni hit već nekoliko sezona i jedan od onih komada koji je uvijek dobro imati u ormaru. Od modnih dodataka izabrala je malu crnu torbicu i jednostavne srebrne naušnice.

Kao i kod izbora odjevne kombinacije, makeup look je minimalistički te naglašava njezinu prirodnu ljepotu.

Helenu mnogo češće možemo vidjeti u neutralnim bojama poput crne, bijele, sive i bež, nego u jarkim nijansama. Najbolja je promotorica vlastitog dizajna pa je tako možemo vidjeti i u ležernim komadima s Lunilou potpisom. Svoje odjevne kombinacije objavljuje i na društvenim mrežama, gdje je prati nešto više od 42 tisuće ljudi.

Helena i Dominik sredinom godine vjenčali su se u Zadru, a i tada je oduševila modnim izborom. Za veliki je dan izabrala vjenčanicu s korzetiranim gornjim dijelom i visokim prorezom.

U travnju 2018., modno osviještena Helena pozirala je našem Goranu Čižmešiji i za Divu ispričala par detalja o svojem stilu. Tada nam je otkrila da je riječ o jednom od njezinih svakodnevnih izdanja i dodala da voli karirane retro uzorke. Preko dana, ispričala nam je tada, najčešće nosi tenisice, a za izlazak bira visoke potpetice.

Okupio mnoge poznate i ljubitelje brenda: Ljupka Gojić Mikić zasjala na reviji Roberta Severa
Stajliš i nasmijan par u trendi kombinacijama: 'Imamo sličan stil, ali se ne usklađujemo kad idemo zajedno van'
Poslovni look idealan za tople dane: 'Za posao biram crno, bež i bijelo, ali došlo je proljeće pa sam ubacila malo boje'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".