Supruge naših nogometaša imaju odličan stil: Helena i Izabel preferiraju jednostavnost, Vanja Modrić eleganciju, a Josipa Perišić sjajno nosi jarke boje

Supruge hrvatskih nogometaša njihova su najveća podrška, a njeguju i izvrstan smisao za modu pa kombinacije često dijele sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.
Vidi originalni članak

S tribina raznih natjecanja hrvatsku reprezentaciju često bodre i njihove supruge i djevojke koje pozornost kradu i odličnim smislom za modu. Iako ih na stadionima najčešće možemo vidjeti u dresu i prepoznatljivim 'kockicama', navijačke kombinacije uvijek nadopune i pomno izabranim modnim dodacima.

Svoje kombinacije često dijele i na društvenim mrežama, a mnoge od njih preferiraju jednostavnost u odijevanju s naglaskom na modne klasike i svevremenske komade koje potom upotpune ponekim trendovskim hitom.

Nakon utakmice Hrvatske i Japana na Svjetskom prvenstvu u Kataru, u fokus javnosti došla je Helena Livaković, industrijska dizajnerica koja je u Katar došla pružiti podršku suprugu Dominiku Livakoviću. Vjenčali su se sredinom prošle godine u Zadru, a lijepa Helena tada je pozornost plijenila u minimalističkoj vjenčanici. 

Minimalizam odlikuje njezin stil odijevanja pa je najčešće možemo vidjeti u modnim klasicima. Bira traperice, sakoe i jednostavne haljine, a outfitima često doda i dizajnerske modne dodatke. Tako je na jednoj utakmici nosila Saint Laurent torbu koju mnogi imaju na listi želja, a tu su još i kultni modeli iz Chanelove, Guccijeve i Diorove ponude. 

U travnju 2018., modno osviještena Helena pozirala je našem Goranu Čižmešiji i za Divu ispričala par detalja o svojem stilu. Tada nam je otkrila da je riječ o jednom od njezinih svakodnevnih izdanja i dodala da voli karirane retro uzorke. Preko dana, ispričala nam je tada, najčešće nosi tenisice, a za izlazak bira visoke potpetice.

Minimalizam u odijevanju njeguje i Izabel Kovačić, vlasnica brenda Lunilou koju na društvenim mrežama prati više od 450 tisuća ljudi. Najčešće je možemo vidjeti u neutralnim bojama - bež nijansama, sivoj, crnoj i bijeloj, a svaku kombinaciju obogaćuje i dizajnerskim komadima.

Često nosi torbe za koje se kaže da su odlična investicija, čak i bolja od zlata; one s potpisom brendova Chanela i Hermesa. Najbolja je promotorica vlastitog dizajna pa je tako često možemo vidjeti i u ležernim komadima s Lunilou potpisom.

Sjajan spoj dizajnerskog i high streeta u svojem stilu nosi Josipa Perišić, najveća podrška svojem suprugu Ivanu Perišiću koju na društvenim mrežama prati oko 36 tisuće ljudi. Za razliku od Helene i Izabel, Josipu češće možemo vidjeti u jarkim bojama, koje fantastično nosi. Efektne boje najčešće nosi na lepršavim i elegantnim haljinama koje joj sjajno pristaju.

I Josipa je ljubiteljica dizajnerskih komada pa smo u njezinoj kolekciji uočili torbu s potpisom luksuznog talijanskog brenda Bottega Veneta. Model u crvenoj boji nije toliko čest, a odlično se uklopio u zimsko izdanje sastavljeno od bež nijansi. 

Samozatajnu Vanju Modrić nemamo prilike često vidjeti, tek ponekad na svečanim događanjima, najčešće u društvu supruga Luke Modrića i djece. Kad je u pitanju dress code, Vanja uvijek zablista. Bira elegantne haljine koje joj sjajno pristaju, upotpunjene cipelama i dodacima s luksuznim modnim potpisom.

Kate Middleton u zelenom kompletu koji podsjeća na onaj koji je princeza Diana nosila za istu prigodu
Izvrsno joj pristaje kombinacija svilene suknje i kožne jakne: 'Obožavam životinjske uzorke, pogotovo zebrasti i kravlji'
Kakav odličan miks boja i uzoraka! Zgodna djevojka prava je majstorica u spajanju nespojivog

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".