Heidi Klum ponovno je zvijezda kampanje koja je dostupna svima!

Blista i u četrdesetima!
Vidi originalni članak

Nakon što je kao anđelica Victoaria's Secreta ostvarila zavidnu modnu karijeru, Heidi Klum i dalje ne prestaje osvajati modni svijet. Iako više nije u ulozi supermodela, dio je različitih modnih kampanja kojima promovira brojne brendove. 

Prošle je godine postala zaštitno lice australskog brenda donjeg rublja Bendon te je tom prilikom snimila editorijal u kojem je pokazala svoju zavidnu figuru i u četrdesetim godinama. Svojom je kolekcijom željela potaknuti sve žene da se osjećaju seksi, osnaženo i samopouzdano. 

Prije nekoliko godina nekoliko je sezona za redom bila zaštitno lice modnog trgovačkog lanca Ann Taylor. U blagdanskoj kampanji ovaj ju je brend odabrao da predstavlja njihovu odjeću namijenjenu božićnim domjencima i zabavama, a u kolekciju su, osim odjeće, bili uključeni modni dodaci, darovi i nakit.

U 2013. godini i jedan ju je kozmetički brend angažirao za svoje zaštitno lice. Riječ je o tvrtki Clear Hair & Scalp Therapy koja ju je unajmila za predstavljanje nove linije beauty proizvoda. 

Zanimljiva se suradnja dogodila 2008. godine kad je postala zaštitno lice kampanje "Got Milk?". Njome se željelo potaknuti ljude da kupuju kravlje mlijeko, a u njoj su se pojavile brojne poznate osobe.

Heidi Klum zaštitno je lice još jedne neobične kampanje. Naime, priprema se projekt kojim Heidi i Lidl žele visokokvalitetnu modu učiniti dostupnom svima. Iz tih je razloga, ova dizajnerica i trendseterica te bivši supermodel, dizajnirala vlastitu kolekciju koja odiše njezinim prepoznatljivim stilom, a kolekcija će biti dostupna krajem godine. Heidi je naglasila kako je posebno veseli što će kvalitetna odjeća biti dostupna po povoljnim cijenama, a kampanja će biti prva u nizu kolekcija za Lidl Fashion Week kojim će ovaj trgovački lanac predstaviti svoju globalnu modnu kolekciju. 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".