HDZ-ova zastupnica odabrala haljinu kakvu ne viđamo često, evo što kaže modna savjetnica

Dubravka Prpić Znaor komentirala je izdanje HDZ-ove zastupnice Željke Josić
Vidi originalni članak

Na konferenciji za medije Kluba zastupnika HDZ-a govorila je zastupnica Željka Josić koja je za ovu prigodu odabrala haljinu kakvu ne viđamo često. Riječ je o modelu s volanima i neobičnim printom kojeg je prokomentirala Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica. Ona je rekla:

- Apstraktni su motivi sve popularniji i u poslovnom svijetu, no bolje pristaju klasičnim krojevima i minimalistčkim formama. Kreacija s velikim volanima primjerenija je nekoj večernjoj prigodi, a ovdje predlažem ipak nešto jednostavniji kroj.

Prpić Znaor dodala je da je uzorak zanimljiv, neutralnih boja, no bilo bi bolje da krasi samo bluzu ili košulju, uz ostatak kombinacije jednog tona koji koloristički prati motiv.

Jedna od najbolje odjevenih saborskih zastupnica je Sabina Glasovac, u galeriji pogledajte njezina izdanja:

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Marko Prpić/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: Goran Čižmešija

- Bež i sivkaste varijante dobra su podloga za poslovni stil jer se mogu nositi, ne samo u color-block formulama, već i kao monokromatski outfit od glave do pete. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".