HDZ-ova političarka plijenila poglede u atraktivnoj crvenoj haljini

Zablistala na otvorenju Dubrovačkih ljetnih igara
Vidi originalni članak

Sinoć su otvorene 68. Dubrovačke ljetne igre, a među uzvanicima bila je i Sanja Putica. HDZ-ova političarka inače je pomoćnica minista znanosti i obrazovanja, a rođena je Dubrovčanka pa je prisustvovala velikoj manifestaciji u svom gradu. 

O stilu političarki često smo pisali, no to je češće bio flop, nego top, međutim, ova nam je političarka pokazala nešto sasvim novo. Naime, za otvorenje je odjenula midi haljinu crvene boje u kojoj je plijenila sve poglede, a haljina svojim dizajnom podsjeća na skupocjeni londonski brend Self Portrait. Njezinoj je atraktivnosti pridonio i crveni ruž, vječni klasik u kozmetičkoj torbici, dok je kosu podigla u jednostavnu punđu. S detaljima nije eksperimentirala, već je obula jednostavne crne sandale i zaslužila peticu za stil! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".