Havaianasov debi na modnim pistama Tjedna mode u New Yorku

Novi trend na pomolu?
Vidi originalni članak

Nakon nedavnog porasta popularnosti među modnim influencerima i urednicima koji su pohađali modne revije diljem Europe noseći na nogama udobne Havaianasice, luksuzni dizajner Dion Lee poslao je modele niz pistu u casual obući predstavljajući svoju kolekciju za proljeće 2019. u njujorškom Sohu.

Dion je za Havaianasov debi na modnim pistama odabrao tri popularna Top Havaianas modela - Top White, Top Black i Top Navy.

Debi Havaianasa na modnim pistama najnovija je instanca novih trendova koji izlaze iz luksuznih dizajnerskih kuća, gdje se udobnost i jednostavnost uspješno spajaju s usmjerenim dizajnom stvarajući novu estetiku modernom potrošaču.

Izvorno brazilski brand, Havaianas, sinonim je za udobnost i izdržljivost, ljeto i slobodan duh, iz godine u godinu svojom ponudom iznenađuje ljubitelje. Prodaje se u više od 100 zemalja širom svijeta I svake godine na tržište izbaci više od 400 novih, razigranih  modela.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".