Harry Styles u Veneciji: Njegovi outfiti kradu pozornost, nosi Gucci od glave do pete, a stil uspoređuju s onim Eltona Johna

Već je u nedjelju u zračnoj luci najavio da na crvenom tepihu možemo očekivati zanimljive stajlinge, kad se pojavio u trapericama, Gucci kardiganu i sakou boje fuksije, upotpunjenima Jackie torbom i kovčezima leopard-uzorka.
Vidi originalni članak

U Veneciju je u ponedjeljak stigao i Harry Styles, i to zbog jednog od najiščekivanijih filmova ovogodišnjeg Filmskog festivala u Veneciji, "Don't Worry Darling", čije je glumačke postave dio. Na crvenom tepihu pojavio se u Gucci odijelu sastavljenom od tamnoplavih trapez hlača i sakoa na dvostruko kopčanje, ispod kojeg se nazirala svijetloplava košulja sa statement kragnom

Olivia Wilde, redateljica filma i Harryjeva partnerica, također je velika ljubiteljica kreacija Alessandra Michelea pa je i ona za crveni tepih odabrala Gucci, i to raskošnu žutu haljinu koja se ističe nizom volana i sjajnim detaljima, piše Vogue.

GQ njegov stil, pogotovo modni izbor u kojem je došao na Filmski festival u Veneciji, uspoređuje sa stilom Eltona Johna te kaže kako 28-godišnji pjevač ima izražen senzibilitet prema modi sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Izlazeći iz vodenog taksija, Styles se pojavio i predimenzioniranom bež blejzeru na pruge kojeg je kombinirao s tamnoplavim hlačama širokih nogavica i smeđim mokasinkama s detaljem resa.

Blejzer je odjenuo preko tanke rebraste potkošulje, a stajlingu je dodao plavu maramu i smeđe naočale. Kao i na crvenom tepihu, prste je ukrasio nizom prstenja koje potpisuje Gucci.

Inače, look s crvenog tepiha nastao je iz Stylesove suradnje s talijanskom luksuznom modnom kućom nastale u lipnju. People piše kako je modna suradnja, inače imena HA HA HA, rezultat višegodišnjeg prijateljstva između pjevača i kreativnog direktora Guccija Alessandra Michelea. Fraza "hahaha" je način na koji su Michele i Styles godinama završavali međusobne poruke, otkako su se upoznali 2017., u godini kad je Michele imenovan za kreativnog direktora Guccija, a Styles objavio svoj album Solo, pa odatle inspiracija i za ime kolekcije. 

Balerinke kakve nosi Nina Badrić jedan su od onih modela koji nikad ne izlazi iz mode: Super su zaokružile ležerno izdanje

Stilistici i poduzetnici izvrsno pristaje mini haljina od tvida, u kombinaciji s parom sandala koji ne prolazi nezamijećeno

Kako odabrati frizuru i duljinu kose prema obliku lica? Doznajte što preporučuju profesionalci

Njezina je kombinacija najbolja najava jesenske mode: Haljina je svevremenska, a cipele najpopularniji izbor

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".