Harry Styles u novoj kampanji pozira s - psima i kokošima! Pa ništa manje nismo ni očekivali od Guccija

Kakva genijalna kampanja, zar ne?
Vidi originalni članak

Harry Styles voli dobro krojena odijela i čini se kako ne postoji ono koje ne bi mogao isfurati. Cvjetni uzorak? Može! Inspiriran Meksikom? Zašto ne! Poznata je činjenica kako pjevač voli i Gucci, a čini se kako je ljubav postala obostrana jer je Harry zaštitno lice nove kampanje. 

Harry pozira na nekoliko mjesta u Londonu, a društvo mu prave, ni više, ni manje, nego - pet pasa i jedna kokoš! U prvoj fotografiji koja je osvanula na Instagramu, nosi klasično trodijelno sivo odijele Alessandra Michelea, a društvo mu pravi pas.

Na fotografijama gdje je pozirao s kokoši, nosi odijelo koje nekako najbolje pristaje njegovom stilu, osobito detalj na kragni jakne. Toliko je "snažan" da je čak ukrao pozornost s neobičnog društva.

Fotografija koja je ukrala najviše pozornosti je ona u kojoj hrani životinje, a mi smo primijetili još nešto - čarape na sandale... Nećemo reći baš ništa!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".