Hana Hadžiavdagić Tabaković nosi čizme za kojima trendseterice luduju, a cijena im je paprena

Influencerica je trendi čizmama zaokružila ležernu kombinaciju
Vidi originalni članak

 Garderoba Concept store kao spoj sofisticiranog minimalizma i multifunkcionalnog stila ugostio je dizajnere, fashion blogere i brojne poznate na predstavljanju brenda Loveables. Koji su omiljeni komadi u ormaru i na koji način paze na njih, na šarmantnom druženju otkrile su naše zvijezde, među kojima je bila i Hana Hadžiavdagić Tabaković.

Ova influencerica isfurala je prilično ležernu kombinaciju, prikladnu za minuse koji vladaju ovih dana, no dodala joj je jedan trendi detalj. Riječ je o dizajnerskim gležnjačama koje potpisuje Louis Vuitton, a one su najbolji dokaz da nam se trend monograma ponovno vratio u modu. Radi se o modelu Star Trail, a na web shopu njihova cijena seže i do 990 €. Inače, isticanje monograma dugo je vremena bilo potpuno out, međutim dizajneri su na tjednima mode najavili da je upravo logo glavni uzorak koji se nosi ove sezone. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".