Haljine ove dvije djevojke sa zagrebačke špice odmah smo poželjeli u svom ormaru

Romantične lepršave haljine ljeti su komad s kojim nema greške
Vidi originalni članak

Basic komadi ljeti su najbolji odabir jer ih možete upotpuniti s cool detaljima i uvijek će izgledati savršeno. Plavuša s lijeve strane zelenu haljinicu je 'ukrasila' remenom oko struka, nosi nanizane ogrlice i prstenje, te decentne naušnice, a sandale s block potpeticom odličan su dodatak. 

Bijela haljina i ljeto idu ruku pod ruku i uvijek su dobra kombinacija. Brineta u bijelom izgleda fantastično, a haljina je super praktična. Statement cipelice odlično su se oklopile, a torba koju nosi jedan je od najpopularnijih komada ljeta. Sve je krenulo s ovim modelom koji smo pronašli na Farfetchu, a potpisuje ga brend Cult Gaia. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".