Haljina uz sandale ili tenisice? Bez obzira na to preferirate li ležernost ili eleganciju, njihova izdanja će vas oduševiti!

Jedna je lepršavu haljinu kombinirala s tenisicama, a druga efektnu haljinu s elegantnim sandalama. Za svoja ljetna izdanja, koje je Goran Čižmešija zabilježio prošlog kolovoza, zaslužile su čistu modnu peticu.
Vidi originalni članak

Ako nemate ideje što nositi ovog srpnja, modne ideje možete prepisati od dvije prijateljice koje su rado pozirale našem street style fotografu Goranu Čižmešiji. Super modni trenutak zabilježen je prošlog ljeta, a ideje prepisujemo i ove sezone. Mateja Čakić je odgajateljica, dok je Martina Šušnjara komunikacijska stručnjakinja, a zajedničko im je što super stil imaju u malom prstu.

Mateja je lepršavu haljinu kombinirala s tenisicama i tako prošetala omiljen stajling brojnih fashionistica. Za Divu je ispričala:

– Ovo mi je idealna lagana haljina za visoke temperature, baš se dubro u njoj osjećam. 

Kombinaciju je zaokružila crnom mini-torbom i jako cool frizurom koja joj baš dobro pristaje. 

Martina je odabrala divnu plavu haljinu kakvu na špici nemamo prilike često vidjeti i kombinirala je s elegantnim sandalama i torbom u sličnoj plavoj nijansi.

– Dugo nisam nosila ovu haljinu pa sam je odlučila danas odjenuti – ispričala je Martina koja je outfit upotpunila prekrasnim osmijehom i laganim valovima u kosi, frizurom koja nikad ne prođe nezamijećeno, a vječni je beauty klasik. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".