Haljina, torba, tenisice... Ne znamo koji nam je komad na ovoj ljepotici bolji!

Sve je tako dobro iskombinirala i izgleda tip-top!
Vidi originalni članak

Tkogod je rekao da crna boja nije rezervirana za ljeto, rekli bismo da ipak nije bio u pravu jer izgleda predobro! To je dokazala i ova ljepotica sa Straduna koju je naš fotograf ulovio dok je uživala u sladoledu! 

Model na kopčanje kombinirala je odličnim Nike tenisicama, a nama se posebno svidjela njezina dizajnerska torbica. Riječ je o Gucci modelu, a ona je odabrala onaj u varijanti boje mesa te tako savršeno nadopunila precool haljinu. Pomno je birala i modne dodatke pa se odlučila za niz zlatnih narukvica te sunčane naočale koje su savršeno zaokružile ovaj ljetni styling, idealan za razgledavanje grada i kavu s prijateljicama!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".