Haljina, torba, sandale... Ne možemo odlučiti što nam se više sviđa na ovoj zgodnoj dami!

Znamo gdje možete kupiti njezine fantastične sandale!
Vidi originalni članak

Rijetko kad nas u uličnoj modi oduševi neka kombinacija kao što nas je oduševila ova dame na Cvjetnom trgu. Zgodna je prolaznica kombinirala maxi haljinu cvjetnog uzorka s rozim jednostavnim sandalama te torbom koja materijalom podsjeća na cekere, a upravo su oni veliki hit ovog ljeta. Kosu je stilizirala u efektnu pletenicu oko glave, a pogled zaštitila naočalama s metaliziranim staklima te ključnim komadima postigla jedan izvrstan styling

Sandale poput njezinih pronašli smo u Stradivariusu gdje se prodaju za 179 kuna, a dostupne su još u crnoj i crvenoj boji. Posebno nam se svidjelo kako je ova dama sadnale nadopunila jednostavnom narukvicom na gležnju, velikim ljetnim trendom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".