Haljina Selene Gomez idealna je za jesenske dane, a pronašli smo pristupačniju zamjenu u Mangu

Bez velike potrebe za stiliziranjem, imate lak outift, a Selena Gomez to dokazuje nedavnim izgledom na putovanju u New Yorku.
Vidi originalni članak

Nitko ne želi da mu bude hladno tijekom zime, ali mnogi ne žele komprimirati svoj stil i chic modne komade. Iako je slojevito odijevanje trendi već nekoliko sezona, ponekad želimo pronaći neki jednostavan komad koji će nas svejedno držati toplim. Bez velike potrebe za stiliziranjem, imate lak outift, a Selena Gomez to dokazuje nedavnim izgledom na putovanju u New Yorku.

S Taylor Swift i Brittany Mahomes, Selena Gomez viđena je nakon večere u New Yorku na početku studenog. Kako bi izdržala niske temperature u New Yorku, 31-godišnjakinja je bila odjevena u dugu vunenu haljinu nude boje s dolčevitom i puf rukavima.

Bež remen u struku daje oversized kroju više oblika, a istovremeno jamči udobnost. U međuvremenu, kosa joj je bila skupljena u punđu, a nosila je zlatne naušnice, crnu Saint Laurent torbicu i par crnih slingback cipela.

Ako želite biti jednako moderni za zimu, pronašli smo haljinu sličnu ovoj koju nosi Selena Gomez u omiljenom high street dućanu – Mangu. Ono što volimo kod ove haljine je to što, budući da je široka i oversized kroja, možete biti praktični i nositi više slojeva ispod u hladnijim danima.

Bilo da se radi o termo tajicama ili debelim dugim rukavima, nećete se morati smrzavati dok haljina stilski podiže teške stvari. Tako da i dalje možete izgledati chic čak i kada temperature padnu ispod nule!

Nikad ne izlazi iz mode: Ako kupujete novi kaput, razmislite o ovom kakvog nosi kraljica Letizia
Biste li se odvažili nositi upečatljive čizme poput stajliš studentice? Izvrsno joj pristaju!
Voditeljica marketinga odlično spaja nespojivo: 'Uvijek kombiniram nešto sportsko s nečim elegantnim'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".