Haljina poput njezine stajliš je spas od visokih ljetnih temperatura: 'Ova mi se kombinacija učinila ljetna, ležerna i brza za odjenuti'

Goran Čižmešija u centru grada fotografirao je magistru ekonomije koja je sa samo tri komada stvorila efektan ljetni stajling
Vidi originalni članak

Katarina Borovac Trkulja lice je koje smo već nekoliko puta imali prilike vidjeti u našoj modnoj rubrici. Osvojila nas je zimskom i proljetnom kombinacijom, a odličan smisao za modu potvrdila je i ljetnim izdanjem, i to sastavljenim od samo tri komada. 

Modno osviještena djevojka magistra je ekonomije i našem Goranu Čižmešiji rado je pozirala te ispričala nekoliko detalja o svojem stilu. Odabrala je kombinaciju koja je stajliš spas od visokih ljetnih temperatura i riješava problem "ne znam što odjenuti" u danima kad nas od jutra prate visoke temperature. 

– Ova mi se kombinacija učinila ljetna, ležerna i brza za odjenuti. Jako volim bijelu, ali isto tako volim i boje pa ako nosim bijelo, uvijek imam neke dodatke u bojama. Volim boje uz sve, pa ako zimi nosim nešto tamno, dodam barem naočale ili jakit u nekoj živoj nijansi – rekla je za Divu simpatična Katarina. 

Katarina je za vrući ljetni dan odabrala lepršavu haljinu s čipkastim detaljima - bijeli model odlična je alternativa crnoj varijanti koji dominira ostatku godine i pravi je klasik u ormaru. Crveni i plavi detalji izvrsno pristaju jednostavnoj haljini, a popularne natikače pravi su "mamac" za poglede zahvaljujući efektnoj metalik nijansi. 

Male, ali efektne torbice koje dodaju dozu elegantnosti svakom outfitu:

FOTO: Mango 29,99 € FOTO: Mango 29,99 € FOTO: Mango 25,99 € FOTO: Mango 25,99 € FOTO: Mango 29,99 € FOTO: Mango 29,99 € FOTO: Mango 45,99 € FOTO: Mango 25,99 € FOTO: Mango 29,99 € FOTO: Mango 29,99 € FOTO: Mango 59,99 € FOTO: Mango 22,99 € FOTO: Mango 12,99 € FOTO: Mango 22,99 € FOTO: Mango 12,99 €

Zaslužila je čistu peticu iz stila: Nosi torbicu i obuću koje cure ljeti obožavaju
Ove proizvode za lice Hrvatice najviše vole, a među njima je i omiljeni favorit koji je pravi hit već nekoliko sezona
Talijanski arhitekt Fabio Rimbaldo uredio je kuću na Krku te je pretvorio u pravu ljetnu oazu za opuštanje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".