Haljina Margot Robbie jedna je od onih koja je izazvala najviše kontroverzi: "Poput leteće ribe"

Mnogi krive stilista jer je u drugi plan stavio glumičinu odličnu figuru, a u prvi haljinu oko kojeg su podijeljena mišljenja
Vidi originalni članak

Iako na dodjeli BAFTA nagrada Margot Robbie nije otišla doma niti s jednom nagradom, definitivno može dobiti nagradu za outfit koji je izazvao najviše kontroverzi. 

Prekrasna glumica pojavila se haljini iz Chanel Haute Couture kolekcije, a mišljenja o ovoj kreaciji su, naravno, podijeljena! Zbog tila na rukavima, neki su je usporedili s "letećom ribom", dok je Vogue imao stvarno poseban komentar. Naime, s jedne strane rekli su kako je riskirala na baš zabavan način, no, s druge strane, stavili su je na listu najgore odjevenih dama na dodjeli. 

I korisnici na društvenim mrežama su brže-bolje podijelili svoja mišljenja - neki je nazivaju zločinom, a drugi kažu da Margot može nositi i "jutenu vreću" te i dalje izgledati - savršeno! 

Mnogi su rekli kako je ona jednostavno prelijepa za toliko ružnu haljinu, a neki kažu da je prava šteta što je njezin stilist odlučio haljinom sakriti savršenu figuru. 

 

>> Uz naše kupone možete dobiti 50 % popusta na parfeme u Martimexu i 30 % popusta na narukvice Borboleta taman prije Valentinova 😍 Pa, može li bolje? Sve detalje potražite u videu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".