Haljina koju je Kolinda nosila kod Trumpa rasprodana je u rekordnom roku

Haljinu potpisuje domaći brend Duchess, a isti model, samo u drugoj boji, nosila je i Tončica Čeljuska
Vidi originalni članak

Haljina koju je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nosila za susret s Donaldom Trumpom i prvom damom Melanijom Trump rasprodana je u rekordnom roku.

Potpisuje je brend Duchess, a za ovaj kroj i njegovu popularnost zapravo je zaslužna dizajnerica Diane Von Furstenberg. Cijena ovog modela je gotovo 1400 kuna, a od objave fotografije s predsjednikom SAD-a, žene su za njom poludjele. Za nju se moguće predbilježiti na web shopu Bazzar, a moguće je napraviti prednarudžbu uz rok isporuke od 30 dana.

Haljinu je, osim predsjednice, nosilo još nekoliko dama među kojima je i Tončica Čeljuska. I dok je Grabar-Kitarović odabrala tamnoplavi model sa zlatnim porubom, Čeljuska se odlučila za crni model s bijelim porubom.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".