Haljina koja je ovosezonski hit i cipele koje ne izlaze iz mode: Zgodna studentica ima super modnu formulu!

Simpatična brineta za šetnju gradom izabrala je trendi komade, a super modni trenutak zabilježio je Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Uvijek uživamo u fantastičnim odjevnim kombinacijama koje tijekom toplog razdoblja na zagrebačkoj špici zabilježi naš fotograf Goran Čižmešija. Tako je ovih dana zagrebačkim ulicama prošetala i Marija Marić, studentica ekonomije, koja je za Divu pozirala u sjajnom i elegantnom izdanju.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer je ljetna i prozračna, osjećam se udobno u njoj. Ljeti volim cvjetne uzorke i vesele boje. Volim bordo boju, ali nikad je ne nosim jer još nisam našla neki komad po mom ukusu. Volim nositi loaferice jer su udobne i klasične, nosim ih i po zimi. Radije nosim ravnu obuću nego visoke pete – otkrila nam je Marija.

Haljina koju je Marija isfurala jedan je od najvećih ovosezonskih trendova. Nova silueta haljine kombinira minimalistički A-kroj s detaljima koji nas podsjećaju na stil "mlijekarice" iz prošlih vremena. Spušteni struk, nabrane bokove, i poprsje inspirirano korzetom stvaraju neobičan hibrid koji osvaja srca modnih zaljubljenika. 

Marija je haljinu kombinirala uz vječne ljetne klasike – loafer cipele, koje su posebno popularne u prijelaznom i jesenskom razdoblju koje nam stiže, a super izgledaju kada se nose na haljine, ali i hlače i suknje.

Divna Nika u genijalnom kompletu: 'Plavu boju nosim samo preko ljeta, zimi mi ju je teško kombinirati'
Izdvojili smo 15 najboljih seruma protiv starenja koji rješavaju bore, neujednačenu teksturu i čvrstoću kože
Hlače koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru jer vizualno produžuju noge

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".