Haljina kakvu nosi zgodna plavuša odličan je izbor za tople dane, a kombinira ju uz omiljene klasike

Goran Čižmešija fotografirao je lijepu plavušu u lepršavom ljetnom stajlingu koji ne prolazi neprimijećeno.
Vidi originalni članak

Ako nemate ideje što nositi u prijelaznom razdoblju, nova akterica naše street style rubrike će vam poslužiti kao super inspiracija! Inženjerku elektroike Selu naš je Goran Čižmešija fotografirao ovih dana na zagrebačkim ulicama, a njezin stajling je kao stvoren za dane pred nama.

– Dolazim iz Turske, a u Zagrebu živim i radim posljednje 4 godine. Ovu kombinaciju sam odabrala za druženje s prijateljicama, sviđa mi se što je haljina lanena. Volim sve boje i uzorke. Više sam tip za visoke pete nego za ravnu obuću – ispričala nam je Sela.

Lepršava bijela haljina zaštitni je znak ljeta kojem se rado vraćamo iz sezone u sezonu. Odličan je odgovor na visoke ljetne temperature i za njom najradije posežemo kad na vrućinama želimo izgledati chic.

Haljina je kao stvorena za ležeran dan u gradu, kao i za godišnji odmor na moru, a njezina je najveća prednost što se lako kombinira pa je možete nositi sa svime u ormaru. Modno osviještena dama odabrala crne sandale pune pete.

Sandale odlično pristaju uz bijelu haljinu, a u kombinaciji sa efektnom torbom s uzorkom  daje  dozu elegancije u stajlingu koji je zaslužio čistu peticu. 

Koje će torbe biti popularne ove jeseni: Donosimo pet trendi komada
Bijele haljine kao zaštitni znak ljeta: Zgodne prijateljice imaju modne formule koje rado prepisujemo
'Nikad ne bih nosila satenske stvari, a od uzoraka mi je najdraži karirani'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".