Haljina iz snova - Claire Danes poput Disneyeve princeze na Met gali!

FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram
Nije li prava moderna Pepeljuga?
Vidi originalni članak

Osim što izgledala doslovno sjajno, Claire Danes je pogodila i temu sinoćnje Met gale koja je bila Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology

Lijepa glumica nosila je svijertloplavu haljinu Zaca Posena korzetiranog gornjeg dijela i bogatog, raskošnog donjeg dijela haljine. Kada je došla na crveni tepih, nitko nije znao što će se dogoditi kada se svjetla ugase. U samo par trenutaka fotografije iluminirane haljine poharale su društvene mreže i apsolutno svi su poludjeli za njom - opravdano!

Ali kako? Jednostavno - znanost. Haljina je sašivena od posebnog ručno satkanog organdija s optičkim vlaknima koja svijetle pomoću 30 mini baterija koje su ušivene u materijal. Oduševljeni smo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".