Haljina i tenisice? Ova zgodna brineta pokazala zašto je ova kombinacija postala pravi modni klasik

Lijepa stomatologinja trendovima je dodala vlastiti potpis
Vidi originalni članak

Mnogi su mislili kako kombinacija ženstvenih haljina i sportskih tenisica neće zaživjeti, međutim to se prometnulo u jedan od omiljenih ženskih trendova - cure kombinaciju nose toliko da se već može proglasiti pravim klasikom!

To je dokazala i zgodna brineta sa zagrebačke špice koje je fenomenalnu lepršavu haljinu kombinirala s dizajnerskim tenisicama. Izabrala je one s Guccijevim potpisom za kojima su trendseterice lude, a kombinaciji je dodala još jedan klasik: Louis Vuitton torbu koja se smatra izvrsnom investicijom. Posebno nam se svidjelo kako joj je dodala vlastiti pečat pa je na ručku zavezala maramu. Inače, radi se o Anji Sesar, stomatologinji koja je nerijetko zbog svog stila zvijezda street style rubrika. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".