Hailey Bieber zna kako nositi najveće jesenske trendove na potpuno cool i svoj način

Odijevanje u smeđim bojama jedan je od ovogodišnjih najvećih trendova, a Hailey ga je već nekoliko puta uvrstila u svoje lookove.
Vidi originalni članak

Hailey Bieber ponovno je prošetala neke od najvećih ovogodišnjih jesenskih trendova, ali it djevojka zna kako to napraviti na svoj način. Popularna trendseterica izašla je u Los Angelesu u potpuno smeđem jesenskom looku.

Monokromatski look uključivao je kožnu jaknu motociklističkog stila od umjetne kože s  potpisom Saint Laurent by Anthony Vaccarello. Teksturirani komad inspiriran retro modom bio je ukrašen otkrivenim šavovima, kopčama i džepovima posvuda.

Hailey je čokoladno smeđu jaknu obukla preko rebrastog džempera u nijansi karamele i tamnosmeđe minice koja je pristajala uz njezinu manikuru. Izgled je završila zgužvanim bijelim čarapama i sjajnim crnim mokasinkama s malom petom. 

Osnivačica Rhode brenda nosila je svoju prepoznatljivu prirodnu šminku i sjajne usne, a stajling zaokružila chic ravnim bobom do ramena.

Odijevanje u smeđim bojama jedan je od ovogodišnjih najvećih trendova, a Hailey ga je već nekoliko puta uvrstila u svoje lookove. U njezimnim kombinacijama vidimo eksperimetniranja s proporcijama te miješanje i slaganje kontrastnih oblika u jednom outfitu. Često kombinira komade poput minice s predimenzioniranim sakoom ili jaknom.

Elegancija na špici dugo nije izgledala ovako dobro: 'Češće nosim minimalističke komade nego nešto romantično'
Sutra izlazi novi broj Dive: Zvijezda naslovnice je Lukrecija Dragić, kineziologinja koju godinama pratimo kroz projekt Aktivna Hrvatska
Sjajno kombinira trendove i klasiku: 'Volim kožne komade i čizme, mnoge u malo pomaknutim bojama'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".