Hailey Bieber zna kako nositi mini haljinu, inspirirajte se njezinim najboljim izdanjima

Hailey Bieber je poznata po svom smislu za modu i iznenađujućim kombinacijama, a mini haljine su glavna stavka u njezinom ormaru
Vidi originalni članak

Hailey Bieber posljednjih nekoliko godina postala je prava modna ikona. Njezin besprijekoran stil prati tisuće ljudi diljem svijeta, a posebno se ističu njezina izdanja u mini haljinama.

Hailey je svoj posljednji izgled upotpunila monokromatskom haljinom i bundom od umjetnog krzna. Crna haljina s bijelim obrubom i gumbima potpisana je od strane popularnog talijanskog brenda Miu Miu, a istaknula je Haileyinu vitku figuru. Hailey je upotpunila svoj izgled jednom od svojih omiljenih komada odjeće - Bottega Veneta bundom od umjetnog krzna koja ima ravan kroj, dugmad i veliki ovratnik.

U jarko ružičastoj mini haljini sa korzetom potpisanoj od strane talijanskog brenda Versace, Hailey je izgledala spektakularno. Mini haljina imala je ugrađeni korzet koji je istaknuo Haileyinu vitku figuru i naglasio njezine obline, kako piše Vogue.

I još je jednom oduševila svojim izgledom, ovog puta u kratkoj crnoj haljini s volanima. Haljina je bila ukrašena nekoliko slojeva volana koji su se nalazili na prednjoj strani i dodavali dinamiku i pokret haljini. Hailey je izgledala besprijekorno u ovoj haljini, a svoj izgled je upotpunila prekrasnim detaljima.

Hailey Bieber je poznata po svom smislu za modu i iznenađujućim kombinacijama, a nedavno se pojavila na jednom događaju u pletenoj mini haljini u narančastoj nijansi spuštenih ramena potpisanoj od strane brenda Isabel Marant. Ova pletena haljina je bila izuzetno privlačna, s naglašenim ramenima i rukavima te uskim donjim dijelom koji je lijepo istaknuo Haileyinu vitku figuru. 

Hailey se pojavila u bež Jimmy Choo haljini koja je izgledala izuzetno elegantno. Haljina je bila mini dužine i lijepo je istaknula njezinu figuru, dok je materijal haljine dodavao eleganciju i diskreciju njezinom izgledu. 

Što se nosilo u Zagrebu 2012.? U velikoj galeriji donosimo vam najbolja izdanja sa špice!

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Renato zna kako isfurati ružičastu boju: 'Odjeća mi je sva jednobojna, a uzorke nosim samo na detaljima'
Zadnje su prilike da iskoristite zimske popuste, donosimo vam upečatljive modele čizama koje se nose svake sezone
Pharrell Williams postao je novi kreativni direktor muške odjeće Louisa Vuittona

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".