Hailey Bieber zadivila u crnoj kožnoj haljini i salonkama kakve ne viđamo često u njezinim kombinacijama

Uska crna minica od vinila i sjajna torbica od umjetne kože bile su pun pogodak za izlazak
Vidi originalni članak

Kad je riječ o mini haljinama koje privlače pažnju, Hailey Bieber je predvoditeljica trenda, a posebno voli male crne haljine. Njezina kolekcija je raznolika, obuhvaća mnoštvo krojeva, silueta i tekstura, ali i komade ukrašene tilom koji malo ostavljaju mašti te brojeve od Lycre koji grle figure i ističu svaku oblinu. Sada je Hailey svojoj kolekciji dodala novu malu crnu haljinu, ovaj put od sjajne kože.

Ovog tjedna, model i Rhode beauty mogul viđena je na omiljenom mjestu svih slavnih u LA-u, restoranu Giorgiu Baldiju, kako uživa u društvu bliskih prijateljica - Justine Skye, Winnie Harlow i Lori Harvey. Za tu je priliku odjenula suptilnu, ali dojmljivu varijantu klasične male crne haljine. 

Hailey je odjevnu kombinaciju upotpunila svojom prepoznatljivom crnom kožnom torbom Saint Laurent Le 5 à 7, zlatnim nakitom i crnim salonkama kakve nemamo često prilike vidjeti u njezinim kombinacijama. Naime, radi se o crnim salonkama na visoku petu tirkizno plave boje. 

Nosila je blistavo, ružičasto rumenilo, a usne su joj bile prekrivene sjajilom. Iako ona obično ne stavlja šminku za oči, Hailey je za ovu prigodu nanijela lagano smeđe sjenilo i nekoliko slojeva maskare.

Mala crna haljina je neophodna u ormaru svake žene. Za one trenutke koji zahtijevaju dodatnu dozu odvažnosti, razmislite o odabiru verzija sa trendi pomakom, slijedeći Haileyin primjer odabirom lateksa umjesto pamuka ili svile. Zadržite dojam elegancije uparujući je s crnim dodacima.

Dvadeset godina kasnije, mnogi su još uvijek očarani kultnom haljinom iz filma 'Djevojke iz visokog društva'
Elegancija na trendi način: 'Nosim haljinu koju sam sama radila, a šlapice sam nedavno kupila u Veneciji'
U omiljenom dućanu pronašli smo 'dupe' popularne Chanel torbe koja je postala hit na društvenim mrežama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".