Hailey Bieber zablistala u monokromatskoj kombinaciji crvene haljine i otvorenih sandala na visoku petu

Potpuno crveni izgled je naklon njezinoj posljednjoj suradnji, ali ovo nije prvi put da se ovog ljeta odlučila za crveni monokromatski look.
Vidi originalni članak

Hailey Bieber maksimalno iskorištava ljeto i ljetnu odjeću. Manekenka i osnivačica Rhode skina izašla je u New York City za pojavljivanje u emisiji Good Morning America u drapiranoj midi haljini s otvorenim ramenima s potpisom Vivienne Westwood i visokim štiklama – oboje u crvenoj boji. 

Svoju je omiljenu Bottega Veneta clutch torbicu zamijenila Ferragamo baguette torbom u boji trešnje, čija je srebrna oprema bila u kontrastu s njezinim zlatnim satom. Njezina strukturirana torbica s gornjom ručkom dio je Ferragamove kolekcije konfekcije za jesen 2023. 

Gostovanje u emisiji prihvatila je kako bi promovirala svoj novi proizvod Rhode, ograničeno izdanje iteracije njezinog peptidnog tretmana za usne, prozirno crveno sjajilom nadahnuto Krispy Kremeovom krafnom s glazurom od jagode. Odijevajući se na temu, Bieberin potpuno crveni izgled je naklon njezinoj posljednjoj suradnji, ali ovo nije prvi put da se ovog ljeta odlučila za crveni monokromatski look.

Ranije ovog mjeseca, uživala je u večernjim izlascima sa suprugom Justinom u crvenoj haljini s halterima Magda Butrym s cvjetnim aplikacijama, koju je uskladila sa svojom torbicom i štiklama s remenčićima.

Dok je u crvenom ušetala u studio, Hailey je izašla sa snimanja u bijeloj ultramini haljini. Ipak je zadržala nekoliko crvenih detalja sa svojom Ferragamo torbicom i crvenim Manolo Blahnik kitten mules cipelama.

Natikače kakve nosi psihologinja obilježile su i ovo ljeto: 'Zemljane tonove biram kao najavu jeseni'
Uvijek nas iznova oduševljava modnim odabirima: 'Ne eksperimentiram s bojama, iste nosim kroz cijelu godinu'
Američki brend Hollister izbacio je majicu s motivom Hrvatske, a odmah je rasprodana na web shopu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".