Hailey Bieber odlično nosi nove trendove: U all-black kombinaciji super je inspiracija za svaku prigodu!

Pokazala je da je sve stvar u dobroj kombinaciji i igri s proporcijama – prevelika jakna u kontrastu s uskim krojem kratkog topa je ono što izgledu daje moderan prizvuk.
Vidi originalni članak

Kolekcije jesen/zima 2023. pune su ideja za stiliziranje potpuno crne odjeće, a najnovije trendove nosila je i Hailey Bieber. Tijekom tjedna bila je na spoju sa suprugom Justinom u omiljenom talijanskom restoranu Giorgio Baldi mnogih poznatih osoba, a za izlazak je odabrala all-black kombinaciju koju bismo rado prepisali.

Hailey je nosila crni boxy kostim, koji ima predimenzioniran sako i hlače koje su široke na nogavicama. Ostalo je zadržala relativno jednostavno i u crnoj paleti boja, uz skraćenu majicu kratkih rukava, špicaste crne štikle i crnu kožnu torbu preko ramena. Jedini dodaci koje je dodala izgledu bili su par jednostavnih zlatnih naušnica i crne sunčane naočale-

Ovo je relativna promjena za ležeran stil Hailey Bieber, koja se ove godine držala traperica širokih nogavica i kožnih bomber jakni. Međutim, kako piše Vogue, skraćena majica kratkih rukava daje ležerniji izgled i sprječava da odijelo izgleda tako formalno. 

Ove godine mnogi predmeti koji se obično povezuju s poslovnom modom dobili su tretman visoke mode, poput crnih cipela na špic koje su bile istaknute u kolekcijama AW23 i viđene kod Prade i Christophera Kanea. 

I Hailey Bieber pokazala je da je sve stvar u dobroj kombinaciji i igri s proporcijama – prevelika jakna u kontrastu s uskim krojem kratkog topa je ono što izgledu daje moderan prizvuk.

Chic i stajliš lepršave hlače obilježit će proljetnu sezonu; donosimo najbolje komade iz popularnog dućana!

FOTO: Zara Fluidne hlače s naborima 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače visokog struka 29,95 EUR FOTO: Zara Wide-leg hlače s printom 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače visokog struka 29,95 EUR FOTO: Zara Culotte hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Duge lepršave hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače visokog struka 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave satinirane hlače 39,95 EUR FOTO: Zara Paero hlače s uzorkom 49,95 EUR FOTO: Zara Fluidne hlače širokih nogavica 39,95 EUR FOTO: Zara Culotte hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Duge hlače 25,95 EUR FOTO: Zara Hlače sa zmijskim uzorkom 49,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače s naborima 29,95 EUR FOTO: Zara Hlače s uzorkom 29,95 EUR

Sara Madjer Šitum, zvijezda nove Dive: 'Ono što bih ja voljela jest da imamo žene na osnivačkim i izvršnim pozicijama'
Dama od koje možemo učiti o stilu: 'Mislila sam da više neću nositi tu suknju, a ni dugo nisam nosila privjesak maćuhice'
On je pravo osvježenje na zagrebačkim ulicama: Klasičnim komadima dodao retro prizvuk!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".