Hailey Biber savršeno spaja 'nespojivo': Predimenzioniran sako i mini suknja pun su pogodak!

Kratku kosu nosila je zataknutu iza ušiju, a šminku nadopunila ružičastim rumenilom i sjajnim smeđim usnama.
Vidi originalni članak

Najnoviji look Hailey Bieber dokazuje da je latte brown najtrendi boja ove jeseni. Manekenka je izašla na proslavu rođendana Kim Kardashian u Funkeu na Beverly Hillsu, gdje je nosila trendi kombinaciju kožnih komada.

Bijelu majicu kratkih rukava savršeno je uparila uz mikromini suknju od smeđe kože, a cijeli stajling zaokružila je smeđim predimenzioniranim sakoom od brušene kože koji joj je završavao malo iznad koljena. 

Odjevnu kombinaciju nadopunila je tamnocrvenom kožnom torbom na ramenu i šiljastim crvenim salonkama ukrašenim dijamantima. Dodala je svoju prepoznatljivu dijamantnu "B" ogrlicu, kao i zlatne naušnice te dijamantnu narukvicu.

Kratku kosu nosila je zataknutu iza ušiju, a šminku nadopunila ružičastim rumenilom i sjajnim smeđim usnama.

S druge strane, Kim Kardashian proslavila je svoj rođendan vatrenom crvenom haljinom koja je istaknula njezinu figuru. Crvena haljina imala je duboki dekolte s ukrštenim naramenicama, trokutaste izreze i suknju koja se spuštala do poda s nabranim detaljima.  

Svoj je look upotpunila narančastim štiklama s remenčićima, crnom mini torbom s reljefom krokodilske kože, minimalnim nakitom i parom crnih sunčanih naočala. 

Robert i Sanja stoje iza LEVIN COCO, riječkog brenda s genijalnom unikatnom odjećom od prirodnih materijala
Stilist i dizajner interijera odličan stil ima u malom prstu: Nosi crnu kožu od glave do pete!
Outfit koji je zaslužio čistu peticu: 'Crno-bijele uopće nisu moje boje, više volim žive boje i cvjetne uzorke'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".