H&M lansirao novu kolekciju s Paco Rabanne; rasprodala se u nekoliko minuta!

Kolekcija je stigla na police u 9 ujutro, ali brzinom munje rasprodala se u svega nekoliko minuta!
Vidi originalni članak

U svijetu mode, suradnje između high street brendova i luksuznih dizajnera često izazivaju pravu euforiju među modnim zaljubljenicima. Posljednji hit u tom nizu dogodio se danas kada je H&M predstavio svoju najnoviju kolekciju u suradnji s renomiranim brendom Paco Rabanne. Kolekcija je stigla na police u 9 ujutro, ali brzinom munje rasprodala se u svega nekoliko minuta!

Suradnja između H&M i Paco Rabanne nije bila samo moda, već pravi modni događaj. Kolekcija je sjedinila eleganciju i prepoznatljive metalik komade Paco Rabannea s pristupačnošću H&M-a, nudeći obožavateljima mode priliku da nose komade visokog dizajna po prihvatljivim cijenama. Kolekcija prevladavala šljokičastim i metalik komadima. Od topova i suknji do elegantnih haljina, svaki komad nosio je pečat sofisticiranog dizajna.

Dok su obožavatelji modnog svijeta s nestrpljenjem iščekivali trenutak lansiranja kolekcije, malo tko je bio spreman na to kako će brzo nestati s polica. U svega nekoliko minuta, neki od najtraženijih komada već su bili raspordani!

U kolekciji se još može pronaći nekoliko komada koji nisu raspordani, ali veličine koje su preostale uglavnom su XL i XS. Međutim, i ti brojevi te komadi polako odlaze s polica te vjerujemo kako će i oni uskoro biti rasprodani.

Ključni komadi za žene uključuju metalik mrežaste haljine inspirirane Rabanne arhivom kao i romantične haljine od šifona ukrašene kamenčićima i leopard printom. Za muškarce, tu su srebrna odijela i mrežaste majice. Što se tiče modnih dodataka, kolekciju čine suvremene interpretacije Rabanne metalne, mrežaste torbe, zajedno s čizmama u western stilu i šljokičastim papučama.

Kolekcija je izrađena od dugotrajnih, visokokvalitetnih tkanina, s vrhunskom kvalitetom kože i vune koja se pojavljuje u dodacima, odjeći, odijelima i pletenini. Po prvi put i za H&M i za Rabanne, kultni metalik mrežasti komadi kuće sadrže i reciklirani i konvencionalni metal, što je rezultat višemjesečnog razvoja. Ukrašeni predmeti imaju reciklirane PET šljokice i kamenčiće od recikliranog stakla.

Jeste li znali da najpopularnije tenisice među trendsetericama imaju svoj outlet? Eve što se sve nudi
Uz efektan ružičasti kaput, uvijek odlično odjevena kraljica Letizia izabrala je cipele koje nikad ne izlaze iz mode
Arhitektica čiji stajling odmah želimo kopirati: 'Ovu sam kombinaciju odabrala radi traperica!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".