H&M je upravo predstavio svoju najnoviju dizajnersku suradnju, a predviđa se brza rasporadaja cijele kolekcije

Kolekcija H&M x Anamika Khanna stiže u trgovine 5. rujna, pa pripremite svoje košarice i budite spremni na pravi modni ulov.
Vidi originalni članak

Nakon iznimno uspješne kolekcije s brendom Rokh, H&M nastavlja niz suradnji s renomiranim dizajnerima predstavljanjem kolekcije H&M x Anamika Khanna, koja će zasigurno oduševiti modne entuzijaste. Ako ste bacili pogled na ovu kolekciju, znate da će komadi nestati s polica brže nego što stignete postaviti podsjetnik za kupovinu.

H&M se proslavio suradnjama s dizajnerima koji luksuznu modu približavaju široj publici, od suradnji s poznatim imenima poput Stelle McCartney do inovativnih dizajnera iz Azije. Nakon hvaljene suradnje s indijskim dizajnerom Sabyasachijem Mukherjeejem 2021. godine, novi projekt s Anamikom Khannom dodatno učvršćuje H&M-ovu posvećenost uvođenju raznolike i autentične mode u globalne modne tokove.

Anamika Khanna, koja je svoj brend osnovala 1998. godine, poznata je po tome što spaja tradicionalne indijske tekstile i tehnike sa zapadnjačkim stilom i krojenjem. U ovoj suradnji s H&M-om, dizajnerica poznata po luksuznim vjenčanim kreacijama, prenosi svoj prepoznatljivi stil na ležernije, ali jednako sofisticirane siluete. Cijene kolekcije su pristupačnije nego njezine izvorne kolekcije, s naušnicama od 50 eura do kaftana od 150 eura, čineći ove komade dostupnima širem krugu kupaca.

"Često se indijska moda smatra tradicionalnom nošnjom, a ne modernom i nosivom. Ova kolekcija s H&M-om omogućava mi da uzmem nešto duboko indijsko i učinim ga globalnim i suvremenim," izjavila je Khanna.

S obzirom na aktualni trend pidžama setova i upečatljivih printeva koji vladaju internetom, svileni kompleti iz ove kolekcije zasigurno će prvi nestati iz trgovina. Nakiti inspirirani tradicionalnim indijskim motivima, poput onih ukrašenih zlatnicima, također će privući veliku pažnju.

Kolekcija H&M x Anamika Khanna stiže u trgovine 5. rujna, pa pripremite svoje košarice i budite spremni na pravi modni ulov.

Blake Lively nova je zagovornica vintage mode: Od Versacea do Diora, evo njezinih najboljih izgleda
Kate Middleton zaručnički prsten zamijenila je zlatnim prstenom koji je suptilan naklon princezi Diani
Baš savršeno za tople ljetne dane: Elegantna suknja i jednostavan top pristaju joj kao saliveni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".