Gužva, redovi, borba za svaki komad - ERDEM X H&M kolekcija razgrabljena u trenu!

Pogledajte ekskluzivne fotografije s VIP shoppinga kolekcije ERDEM X H&M kojeg nisu propustile ni brojne poznate dame
Vidi originalni članak

Svaka H&M-ova dizajnerska suradnja čeka se s nestrpljenjem, a ni visoke cijene za high street komade ne sprječavaju brojne trendseterice da u redovima čekaju ispred trgovina kako bi hit komad dodale u svoju kolekciju. Mnogi najviše pamte suradnju s Balmainom prije dvije godine kad je u trgovini nastao "stampedo", neke su djevojke "preprodavale" odjeću unutar trgovine, a zamalo je došlo i do tučnjave.

Gužva u ponedjeljak na predstavljanju ERDEM X H&M kolekciju dala je naslutiti da Hrvatice jedva čekaju isfurati ove romantične komade, a to je potvrdio i VIP shopping na kojem se stvorila prilična gužva. Već pola sata prije samog otvorenja predviđenog za 18 h, ispred kavane Corso, gdje se shopping održao, stvorio se "nestrpljivi" red. Kupce je, osim što su mogli prvi proći kroz novu kolekciju, dočekala i odlična atmosfera.

Nakon što su jučer u "vječnom proljeću" razgledali kolekciju uz stihove istinske dive Josipe Lisac, uzvanici su i danas mogli shoppingirati uz velike glazbene hitove, a posebna rasvjeta", ali i činjenica da kupuju u jednom od kultnih zagrebačkih prostora, svakako su kupovinu podigli na jednu novu razinu! 

Iako gužve u trgovinama nisu neka novost, osobito kad se radi o nekim iščekivanijim suradnjama, treba imati na umu kako cijene ovih odjevnih komada nisu "tipične" za H&M već se kreću od tridesetak euira, koliko je potrebno izdvojiti za čarape, naušnice ili maramu, pa do tri stotine eura, koliko košta najskuplji komad - raskošna čipkasta haljina koju je među prvima elegantno nosila Iva Balaban. 

Shopping nisu propustile ni brojne poznate dame pa smo u kavani Corso zatekli i Petru Kurtelu, Ivu Leko i Barbaru Kolar.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".