Gužva ispred riječke Zare: Mnogobrojni kupci čekali otvorenje trgovine i popuste za Crni petak

FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL Zadnji petak u studenom rezerviran je za Black Friday, a brojni su high street dućani ponudili popuste. FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL Među njima je i Zara, u kojoj se može pronaći do 40% popusta na dio kolekcije. FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL Kupovati je moguće online, preko aplikacije i u dućanima, a sniženja su počela još sinoć, od 18 sati preko aplikacije i u trgovinama, odnosno od 19 sati na web shopu. FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL Što zbog epidemiološke situacije koja dopušta ograničen broj ljudi u trgovinama, što zbog popusta, počele su se stvarati gužve ispred dućana. FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL Naš je fotograf zabilježio gužvu ispred riječke Zare gdje su kupci čekali u redu za otvorenje. FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL Kupci su u redu čekali sa zaštitnim maskama. FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL Zara je pripremila popust do 40% na dio kolekcije, a Crni petak dobra je prilika za investiciju u klasične komade ili kupnju trendovskih komada po pristupačnijim cijenama FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL Osim u Zari, sniženje nude i ostali high street brendovi - H&M daje 20% preko koda iz aplikacije, Mango nudi 30% popusta na sve te do 50% popusta na odabrane artikle uz kod BLACK20. FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL C&A nudi do 50% popusta na odabrane proizvode u fizičkim trgovinama, a na web shopu cijeli tjedan traju popusti od 20% i 30%. Orsay nudi popust od 35%, Massimo Dutti do 40% na dio asortimana, Pull&Bear; 20% na cjelokupni asortiman, a Bershka do 50% na dio kolekcije. FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL I na Asosu je počelo Black Friday sniženje pa je sve sniženo do 70%.
Popusti su dostupni na web shopu i putem aplikacije, no dio kupaca čekao je ispred dućana kako bi vidjeli što je Zara pripremila za Black Friday
Vidi originalni članak
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".