Gumene čizme od 8400 kuna hit su među trendsetericama: Potpisuje ih Chanel i kažu da će dominirati zimskom sezonom

Čizme su na reviji predstavljene u kombinaciji s pletivom, kompletima od tvida i debelim čarapama, a modne influencerice nose ih u kombinaciji s predimenzioniranim pletivom.
Vidi originalni članak

Na Tjednu mode u Parizu Chanel je predstavio čizme za koje su rekli da će dominirati zimskom sezonom, piše Vogue. I, čini se kako su bili u pravu, jer su ih svjetske modne influencerice već dodale u svoju kolekciju. Gumene čizme, s logom na prednjoj strani, dio su kolekcije jesen/zima 20222/2023, a dolaze u tri nijanse, crnoj, bež i maslinastoj. 

Čizme su na reviji predstavljene u kombinaciji s pletivom, kompletima od tvida i debelim čarapama, a mi smo ih primijetili na Tamari Kalinić koja trendi gumene čizme nosi u kombinaciji sa zimskim klasicima. Spojila ih je u debele čarape, ultra kratku suknju i predimenzionirani džemper te upotpunila dugačkim sivim kaputom. Stajlingu je dodala još jedan komad sa Chanelovim potpisom, dizajnersku prošivenu torbu koja u modnom svijetu ima kultno mjesto. 

Osim na Tamari, uočili smo ih i na Leonie Hanne čiji je izbor bio model u bež nijansi. U jednom od outfita koje je podijelila na društvenim mrežama, kombinirala ga je slično poput Tamare - s oversized pletivom, debelim čarapama i bež kaputom.

Stajlingu je dodala i Hermes torbu za koju kažu da je odlična modna investicija, a njezina cijena doseže i nekoliko desetaka tisuća eura.

Gumene čizme pronašli smo i na službenom Chanelovom web shopu, gdje im je cijena 960 funti, odnosno oko 8400 kuna. 

 

Kakav detalj! Saša Šekoranja upotpunio styling i učinio ga jedinstvenim

Anica Kovač ležerno izdanje nadopunila je poželjnim dizajnerskim komadima: 'Volim zeleno, a i općenito boje da razvedre sivi dan'

Za wow-efekt: Najljepše haljine do 300 kuna, kao stvorene za prosinačka druženja i poslovne domjenke

Zimsko izdanje Marijane Batinić kojem nećete pronaći manu: Stajling koji naginje klasici zaokružila je trendi parom cipela

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".