Guccijeva kampanja s Harryjem Stylesom kao zvijezdom još je slađa od prethodne!

Ovo je TOLIKO divno, Harry se baš sjajno uklopio u cijelu priču
Vidi originalni članak

Evo, imamo FANTASTIČAN način kako (dodatno) razvedriti utorak: recimo, nova Guccijeva kampanja u kojoj je glavna zvijezda, ponovno, Harry Styles! I ne možemo biti sretniji zbog tog jer je kampanja još ljepša i slađa od prethodne.

Opet je, naravno, pozirao s domaćim životinjama, a ovog su puta fotka nastale u povijesnoj Villi Lante, sjeverno od Rima. Harry izgleda baš jako stylish u novoj Cruise 2019 tailoring kolekciji. 

I životinje su opet zvijezde, a svi zajedno nekako su se baš dopbro uklopili u eksterijer talijanske vile iz 16. stoljeća. 

Brend je u priopćenju rekao kako Harry ima urbanu ulogu u Guccijevoj kolekciji, a uklopio se u klasičan i stiliziran krajolik vrtova, gdje fontane i labirinti karakteriziraju drevno okruženje.

Evo, puštamo vas da uživate u kampanji - jednostavno je divna! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".